Våra konståkningsgrupper

Vi främjar mångfald, integrering och tillgänglighet!

Kontakta oss idag IndTa

Lilla Guld

7 - 9 år
När man gått vidare från skridskoskolan till konståkning tränar man från 2 - 4 dagar i veckan beroende på nivå. Träningen består av dels isträning men också av off-ice med styrka, kondition och hoppträning på mark.

Läs mer

Stora Guld

10 - 12 år
När man gått vidare från skridskoskolan till konståkning tränar man här från 3 - 4 dagar i veckan beroende på nivå. Träningen består av dels isträning men också av off-ice med styrka, kondition och hoppträning på mark.

Läs mer

Diamonds

13 - 25 år
När man gått vidare från skridskoskolan till konståkning tränar man från 3 - 4 dagar i veckan beroende på nivå. Träningen består av dels isträning men också av off-ice med styrka, kondition och hoppträning på mark.

Läs mer

Följ oss

 

 

 

Dela oss

Skicka till en vän

Skicka url till den här sidan till en av dina vänner

Hjältarna

Ingen åldersbegränsning
Alla våra ledare är utbildade och väldigt duktiga på att få barnen att utvecklas på ett bra och säkert sätt. Under träning finns hjälpmedel och du som förälder eller ledsagare är alltid välkommen ut på isen om behovet finns. 

Läs mer
Konståkning grupper

En av tränarna som barnen träffar på träning!

Konståkning grupper

En av tränarna som vuxna träffar på träning! 

Adults

20 år och uppåt
Vuxna som börjar, har antingen tränat konståkning innan, eller så har drömmen om att lära sig, alltid funnits Träningen består av dels isträning men också av styrka, kondition och hoppträning på mark.

Läs mer

Följ oss

 

 

 

Dela oss

Skicka till en vän

Skicka url till den här sidan till en av dina vänner

Kontakta oss

Karlslundsvägen 20

261 42 Landskrona

Om Landskrona Konståkning och Sport Klubb

Vi är en konståkningsklubb i Landskrona som erbjuder träning i konståkning samt skridskoskola för nybörjare. Klubben har funnits sedan 2012 och innehar föreningslicens. Idag tränar ca 60 aktiva åkare i alla åldrar och med stort engagemang från tränare och föräldrar, ser vi till att alla får samma chans att lyckas nå sina mål och samtidigt ha roligt. 

Öppettider

Måndag 17:20 - 18:10

Tisdag Stängt

Onsdag 15:00 - 17:20

Torsdag - Fredag Stängt

Lördag 12:20 - 13:46

Söndag 08:00 - 09:50