Våra konståkningsgrupper

Vi främjar mångfald, integrering och tillgänglighet!

Kontakta oss idag IndTa

Lilla Guld

 

upp till 10 år
När man gått vidare från skridskoskolan till konståkning tränar man från 2 - 4 dagar i veckan beroende på nivå. Träningen består av dels isträning men också av off-ice med styrka, kondition och hoppträning på mark.

Läs mer

Stora Guld

 

11 år och uppåt
När man gått vidare från skridskoskolan till konståkning tränar man här från 3 - 4 dagar i veckan beroende på nivå. Träningen består av dels isträning men också av off-ice med styrka, kondition och hoppträning på mark.

Läs mer

Stora Diamonds & Lilla Diamonds

upp till 10 år Lilla och 11 år och uppåt Stora
När man gått vidare från skridskoskolan till konståkning tränar man från 3 - 4 dagar i veckan beroende på nivå. Träningen består av dels isträning men också av off-ice med styrka, kondition och hoppträning på mark.

Läs mer

Följ oss

 

 

 

Dela oss

Skicka till en vän

Skicka url till den här sidan till en av dina vänner

Hjältarna

Ingen åldersbegränsning
Alla våra ledare är utbildade och väldigt duktiga på att få barnen att utvecklas på ett bra och säkert sätt. Under träning finns hjälpmedel och du som förälder eller ledsagare är alltid välkommen ut på isen om behovet finns. 

Läs mer
Konståkning grupper

En av tränarna som barnen träffar på träning!

Konståkning grupper

En av tränarna som vuxna träffar på träning! 

Adults

20 år och uppåt
Vuxna som börjar, har antingen tränat konståkning innan, eller så har drömmen om att lära sig, alltid funnits Träningen består av dels isträning men också av styrka, kondition och hoppträning på mark.

Läs mer

Följ oss

 

 

 

Dela oss

Skicka till en vän

Skicka url till den här sidan till en av dina vänner