Hjältarna

För dig med speciella gåvor som vill börja i skridskoskolan

Kontakta oss idag

Skridskoskola - Hjältarna

Duktiga och uppskattade tränare på isen

Alla våra tränare är utbildade och duktiga på att se till att barnen utvecklas i sin egen takt på ett lekfullt sätt. Barnen tränar samtidigt som Bambi skridskoskola och är delaktiga i gruppen utifrån egna möjligheter. Vi har kontakt med Resursteamet i Landskrona som gärna hjälper till i barnets resa in i konståkningen. Prata gärna med våra tränare efter träning och lär känna de som gör det stora jobbet med våra åkare.

Träning på is och mark
När man gått vidare från skridskoskolan till konståkning tränar man från 2 - 4 dagar i veckan beroende på nivå. Träningen består av dels isträning men också av off-ice med styrka, kondition och hoppträning på mark.

Skridskor och träningskläder

När man tränar konståkning behöver man riktiga konståkningsskridskor med taggar fram. Detta för att kunna utföra momenten på träningen på ett säkert och korrekt sätt. Vilka skridskor man behöver beror på olika faktorer som nivå, längd och vikt.

Samling inför uppvärmning

I de flesta fall börjar uppvärmningen 20 minuter innan åkaren ska vara på isen. Inför uppvärmningen samlas gruppen i omklädningsrummet. Tränarna har gjort schema för uppvärmning som åkarna behöver följa.

Träning på loven och efter säsongen
Klubben anordnar vanligtvis träning när skolorna har börjat, under alla skollov och eftersäsongen som är under april månad.

Detta är riktigt bra tillfällen att  komma vidare i utvecklingen samt att barnen har väldigt roligt med sina kompisar. 

Säsongsanmälan
Inför varje säsong ska varje åkare anmäla sig. Dels behöver vi veta hur många som fortsätter, men klubben behöver också nya godkännanden på grund av försäkringar.

Omklädningsrum

Ombyte sker i omklädningsrum 8 för flickor och rum 9 för pojkar.

För tillgång till omklädningsrummet, krävs tagg.

Taggarna rekvireras av klubben för en depositionskostnad på 50 kr. 

Skicka en intresseanmälan 

Isprinsessa konståkning Killar börjar med konståkning Tävling i konståkning Cool kille åker konståkning Konståkning är kul

Vill du veta mer om oss? 

Du hittar allt du behöver veta om våra värdegrunder, policys och information om verksamheten här.

Läs mer om LKSK

Träffa tränarna

Vi har listat våra tränare här på hemsidan så att du kan läsa om oss som kommer att träna och vara ansvariga över era barn. Vi ser fram emot att få träffa er personligen också.

Läs mer om våra tränare

Avgifter och betalning

Extra träning

Hopp och piruetter

Konståkningsförälder

Medlemsskap

Tävling

Tester

Utrustning

Kontakta oss

Karlslundsvägen 20

261 42 Landskrona

Om Landskrona Konståkning och Sport Klubb

Vi är en konståkningsklubb i Landskrona som erbjuder träning i konståkning samt skridskoskola för nybörjare. Klubben har funnits sedan 2012 och innehar föreningslicens. Idag tränar ca 60 aktiva åkare i alla åldrar och med stort engagemang från tränare och föräldrar, ser vi till att alla får samma chans att lyckas nå sina mål och samtidigt ha roligt. 

Öppettider

Måndag 17:20 - 18:10

Tisdag Stängt

Onsdag 15:00 - 17:20

Torsdag - Fredag Stängt

Lördag 12:20 - 13:46

Söndag 08:00 - 09:50